Rubrieken
Zoeken
Vinden: Categorie: Plaats: Binnen:

Trefwoord

Specifieer Rubriek

Stad/Provincie, of Postcode

Kilometers

Von de la Mar Maison en Style

Von de la Mar Maison en Style

Von de la Mar Maison en Style

Koudenhorn 76
Haarlem, 2011 JE


Telefoon: 023 - 202 35 01
Von de la Mar Maison en Style Haarlem
Von de la Mar is een winkel/webshop met verschillende afdelingen.

Restyle
We restylen en verkopen meubels en woonaccessoires , ook kunt u met uw eigen meubels komen, die kunnen wij na overleg met u restylen naar uw idee.

Abbondanza verf
Wij zijn dealer van Abbondanza verf, deze verf gebruiken wij ook om onze meubels te restylen.
Qua kleuren hebben wij de ‘meest populaire in voorraad’

Maison
Wij hebben een eigen meubellijn ontworpen, deze worden gemaakt door een lokale meubelmaker, in het achterste gedeelte van onze winkel staan showmodellen van onze ontwerpen, deze meubels kunnen naar uw maat gemaakt worden. In dit gedeelte kunt u ook nieuwe woonaccessoires vinden, daarnaast hebben wij een collectie van hammamdoeken en linnengoed.

Style
Wij geven graag advies, wilt u uw huis veranderen, maar weet niet hoe u de ruimtes optimaal kunt benutten? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Wij kunnen kleuren en stijlen met u bespreken een plan maken en we kunnen de bijpassende meubels voor u vinden.
U kunt een afspraak maken op telefoonnummer: 023 - 202 35 01

Webshop
Op de webshop kunt u kijken wat er in onze winkel staat, ook kunt u kopen via de webshop. Versturen van woonaccessoires doen wij via TNT post, volgens de tarieven op hun site. Bezorgen van grotere meubels kan ook, de kosten kunt u aanvragen via ons.

Winkel
U bent van harte welkom in onze winkel op de Koudenhorn 76 zwart te Haarlem op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Shop in Shop

Sinds oktober 2015 hebben wij ook een shop in shop te Heiloo. Wij zijn daar niet zelf aanwezig maar hebben daar ook een collectie (klein)meubelen staan met heel veel woonaccessoires. Wij zitten in Bolten verf & wand, Westerweg 259 Heiloo


Andere Rubrieken:
 Brocante
 Kindermeubels
 Meubelen
 Verlichting
 Woninginrichting
 Woonwinkel