Rubrieken
Zoeken
Vinden: Categorie: Plaats: Binnen:

Trefwoord

Specifieer Rubriek

Stad/Provincie, of Postcode

Kilometers

Autobedrijf van der Put

Autobedrijf van der Put

Autobedrijf van der Put

Jonkheer Mockkade 33
Hillegom, 2181 AL


Telefoon: 0252 - 529 841

   
 Na jaren ervaring op gedaan te hebben in het autobedrijf van zijn vader en bij plaatselijke dealers, startte Gert Jan v.d. Put in september 1990 het huidige bedrijf op. Begonnen met in- en verkoop van auto's van en naar collega dealers en autobedrijven.

Een ervaring zo stelt Gert Jan die ik niet graag had willen missen. Met de meeste bedrijven waar ik vanaf het begin zaken mee deed, zowel regionaal als landelijk, doe ik nu nog steeds regelmatig handel. Al is er door de komst van het Internet nu aanzienlijk minder tussen handel, zoals dit wordt genoemd, dan vroeger.

In de voorbije jaren hebben ook vele particuliere klanten, de weg naar ons bedrijf gevonden. Met trots kunnen wij zeggen dat het over grote deel van onze klanten bij ons vaak al meerdere auto's heeft gekocht. De meeste nieuwe klanten, die bij ons binnen komen, zijn vaak gestuurd door een bestaande klant.

Ook veel regionale bedrijven vertouwen tegenwoordig hun wagenpark aan ons toe. Dit is absoluut niet altijd even gemakkelijk, omdat ondernemers een scherpe prijs willen en nooit zonder auto kunnen, want daar moet men het geld mee verdienen langs de weg. Meestal lukt het ons toch om ook deze groep klanten tevreden te houden.


Andere Rubrieken:
 2de Handsauto's
 Aircoservice Auto's
 APK keuringsstation
 Auto onderdelen
 Autobanden
 Autobedrijven
 Autodealer
 Garages
 In- en verkoop van 2e hands autos
 Occasions