Rubrieken
Zoeken
Vinden: Categorie: Plaats: Binnen:

Trefwoord

Specifieer Rubriek

Stad/Provincie, of Postcode

Kilometers

Point S Bandencentrum Haarlem

Point S Bandencentrum Haarlem

Point S Bandencentrum Haarlem

Drukkersweg 2
Haarlem, 2031 EE


Telefoon: 023 - 532 76 01

Point S vestiging Bandencentrum HaarlemAltijd een eerlijk advies en de beste bandendeal

“Doordat wij onderdeel zijn van één van de grootste onafhankelijke ketens in Europa, kunnen wij banden van alle bekende A-merken tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Zomer- en winterbanden, voor elk type auto. Oh ja, en wij leveren ook eigenmerk banden, de Summerstar en Winterstar. Innovatieve banden die door een zeer bekend A-merk worden geproduceerd. Kwalitatief hoogwaardige banden die voldoen aan alle eisen, maar dan ook nog eens zeer concurrerend geprijsd zijn. Op die manier kun je er als klant zeker van zijn dat je dus altijd de beste bandendeal hebt.

Wij zijn voor de volle 100% merkonafhankelijk, dit vinden wij erg belangrijk want hierdoor bent u, als klant, gegarandeerd van een eerlijke bandendeal.

Vanzelfsprekend hebben wij in de nieuwe vestiging de modernste apparatuur staan, zodat wij een perfecte montage, inclusief balanceren en uitlijnen kunnen garanderen. Daarom geven wij iedere klant een 100% tevredenheidsgarantie, dus blijkt dat er iets niet goed is dan herstellen wij dat direct! Wij bieden met point S feitelijk dezelfde gerenommeerde service en kwaliteit zoals onze bestaande klanten al van ons gewend zijn.

Maandelijks scherpe aanbiedingen

point S Haarlem heeft regelmatig scherpe aanbiedingen die u op deze pagina vindt. Heeft u andere vragen of opmerkingen, dan kunt altijd even bellen of ons bezoeken.

footer_logos_bezoekhaarlemnl.gif


Andere Rubrieken:
 Accu's
 Auto Elektronica
 Autobanden
 Banden
 Garages
 Velgen