Rubrieken
Zoeken
Vinden: Categorie: Plaats: Binnen:

Trefwoord

Specifieer Rubriek

Stad/Provincie, of Postcode

Kilometers

Het Openhaarden Huys

Het Openhaarden Huys

Het Openhaarden Huys

Pfinztalstraat 18
Leerdam, 4143 JB


Telefoon: 0345 - 599 165

Het Openhaarden Huys - haarden en kachels

De sfeer van levend vuur verleent letterlijk en figuurlijk warmte aan het interieur. Openhaarden, hout- en gaskachels alsmede de bijpassende schouwen vormen het centrum van gezellig wonen. Tegenwoordig koppelen ze schoonheid aan technisch vernuft en efficiency als het om warmte-rendement gaat.

Het OpenhaardenHuys is een toonaangevend bedrijf in Leerdam centraal gelegen in het land. Niet alleen voeren wij alle bekende topmerken uit Nederland en elders uit Europa, wij verzorgen ook de totale aanleg van de sfeerverwarming in een huis. Tevens werkt Het Openhaardenhuys regelmatig samen met topontwerper Remy Meijers en In Toom waarvan een aantal van de projecten op onze inspiratie pagina te bekijken zijn. Daarnaast heeft Het Openhaardenhuys ook een goede samenwerking met Dosis keukens.

Het Openhaarden Huys - Sfeer, warmte, een kachel en haard voor elk interieur

Wij heten u van harte welkom op onze website, waarop u heel veel van onze haarden en kachels te weten kan komen. Kijkt u eens rond en mocht uw interesse gewekt zijn voor een kachel of haard, dan verwelkomen wij u graag in onze showroom voor het beste advies voor sfeerverwarming.

 

Ons leveringsprogramma op het gebied van openhaarden, kachels, schouwen, plateaus en rookkanalen is dermate uitgebreid, waardoor er voor elk interieur een passende combinatie te vinden is. Voor kachels en haarden bent u bij ons aan het juiste adres!
 


Andere Rubrieken:
 Openhaarden
 Kachels
 Hout en gaskachels
 Haarden