Rubrieken
Zoeken
Vinden: Categorie: Plaats: Binnen:

Trefwoord

Specifieer Rubriek

Stad/Provincie, of Postcode

Kilometers

Garage Aslan

Garage Aslan

Garage Aslan

H.N. Werkmanweg 17A
Haarlem, 2031 BA


Telefoon: 023 - 535 18 55

Garage Aslan is een all round specialist waar complete dienstverlening met zorg voor auto en klant al tientallen jaren hoog in het vaandel staan. Garage Aslan is inmiddels een begrip geworden als garagebedrijf in Haarlem.

Garage Aslan in Haarlem - YouTube


Onze garage in Haarlem beschikt over een modern en ruim ingerichte werkplaats waar reparaties en onderhoud aan alle merken verricht worden. Ook is Garage Aslan erkend als bedrijf voor de inbouw van auto-accessoires en voor het uitvoeren van APK-keuringen. Niet slechts dankzij jarenlange ervaring met de verschillende merken, maar ook omdat de monteurs in de garage al vanaf het begin alle ontwikkelingen in de autobranche volgen zijn ze bij de tijd wat betreft technische vernieuwingen en specifieke kennis over auto’s van alle merken. 

Daarbij wordt om de efficiëntie van reparaties en onderhoud van het garagebedrijf in Haarlem optimaal te behouden gebruik gemaakt van de nieuwste softwareprogramma’s. Dus alle technische informatie, afstelgegevens en maatvoeringen van alle merken en modellen zijn beschikbaar. Daardoor kunnen reparatie en onderhoud volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd worden en kan de storingsdiagnose doelgericht en snel plaatsvinden.

Het spreekt in de garage in Haarlem zodoende voor zich dat bij reparaties alleen originele onderdelen of technisch gelijkwaardige onderdelen gebruikt worden. Het magazijn bevat een brede voorraad aan onderdelen voor diverse merken.


Andere Rubrieken:
 Accu's
 Aircoservice Auto's
 Alarmsystemen-Auto's
 APK keuringsstation
 Auto onderdelen
 Autobanden
 Autoruiten
 Garages