Rubrieken
Zoeken
Vinden: Categorie: Plaats: Binnen:

Trefwoord

Specifieer Rubriek

Stad/Provincie, of Postcode

Kilometers

Automobielbedrijf Top Cars

Automobielbedrijf Top Cars

Automobielbedrijf Top Cars

Spaarndamseweg 380
Haarlem, 2022 EA


Telefoon: 023 - 534 07 44

Automobielbedrijf Top Cars een begrip in de regio Haarlem, is al sinds 1987 gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto’s. U vindt bij ons circa 75 zorgvuldig geselecteerde occasions met orginele bouwjaren en orginele kilometerstanden (aangesloten bij Nationale auto pas)

We (Jacqueline en Peter) openden begin jaren tachtig ons bedrijf aan de Johan van Vlietstraat. Al snel kwam Top Cars bij het grote publiek in de picture, reden genoeg om een compleet nieuw bedrijf aan de Spaarndamseweg te openen.  Onze voorraad bestaat uit zorgvuldig uitgezochte DEALER OCCASIONS  die wij U tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden waarbij kwaliteit en een goede sevice voorop staan. Alle auto’s worden in onze eigen vakgarage zorgvuldig nagekeken en getest. De verkoopprijzen die zeer interessant genoemd kunnen worden zorgen ervoor dat consumenten op zoek naar een occasion altijd even bij Top Cars gaan kijken.

“In de eigen werkplaats kunnen we u nu snel van dienst zijn. Voor servicereparaties kunt udirect geholpen worden. Dat vind ik wel een enorm pluspunt” aldus Peter, die vindt dat Top Cars ook in de toekomst echt een familiebedrijf zal blijven.

Bekijk ons totaal aanbod aan occasions
 

 

NAP   RDW
 

De Autofinancier   Laser Nederland


Andere Rubrieken:
 2de Handsauto's
 Aircoservice Auto's
 APK keuringsstation
 Autobedrijven
 Autodealer
 Garages
 In- en verkoop van 2e hands autos
 Occasions
 Occasions-auto's